22.1 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Ερ. Αστέρας-Αλμπα 63-78: Διπλό με Λο στο Βελιγράδι(vids)

Σε ένα παιχνίδι που έλεγχε από την αρχή του, η Αλμπα πέτυχε την δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση, επί του Ερυθρού Αστέρα με 63-78 στην Aleksandar Nikolic Hall. Πρωταγωνιστές για τους Γερμανούς οι Μαόντο Λο (17 πόντους) και Λουκ Σίκμα 11 πόντους 7 ριμπάουντ, ενώ για τους φιλοξενούμενους πάλεψε ο Ογκνιεν Κούζμιτς  που είχε 16 πόντους. Η ευστοχία της Αλμπα απο το τρίποντο ήταν καταλυτική (11 τρίποντα) για την έκβαση της αναμέτρησης, ενώ πλέον οι δύο ομάδες, έχουν απο 2 νίκες έκαστος στη διοργάνωση με ρεκόρ 2-3.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά την αναμέτρηση, καθώς καμία από τις δύο δεν έβρισκε εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι, με τους φιλοξενούμενους να αποκτούν ένα μικρό προβάδισμα, δύο πόντων στην πρώτη περίοδο, που έληξε 10-12. Στη δεύτερη περίοδο, οι Γερμανοί γύρισαν τη μπάλα στην επίθεση, βρήκαν τα ελεύθερα σουτ και σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό των γηπεδούχων πήραν διαφορά 16 πόντων. Ο Μαόντο  Λο έκανε σχεδόν τα πάντα στο γήπεδο (10 πόντους) με το ημίχρονο να κλείνει 25-38. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερυθρός Αστέρας μπήκε δυναμικά έριξε την διαφορά κάτω απο τους 10 πόντους όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα και κράτησαν σε διψήφια νούμερα τη διαφορά με το τρίτο δεκάλεπτο να λήγει 46-58. Το σκηνικό δεν άλλαξε στην τέταρτη περίοδο, με την ομάδα του Βερολίνου να ελέγχει το ρυθμό να βρίσκει λύσεις απο το τρίποντο και κάπως έτσι να φτάνει εύκολα στη νίκη με 63-78.

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ: Λουκ Σίκμα. Παρόλο που ο Λο έδωσε τις λύσεις στο σκοράρισμα και ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν πληθωρικός, καθώς είχε 11 πόντους 7 ριμπάουντ ενώ όπως συνηθίζει βοήθησε και στην δημιουργία με 3 τελικές πάσες

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Αναμφίβολα το 40.7% απο το τρίποντο για την Αλμπα είναι το στοιχείο που έδωσε τη νίκη και το διπλό,επίσης οι Γερμανοί είχαν τα μισά λάθη, 7 στον αριθμό έναντι των γηπεδούχων που είχαν 14.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ