17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ερχεται η αφαίρεση βαθμών για τέσσερις της Basket League

Η ώρα των... μείον πλησιάζει για τη Basket League, με την αγωνία να κορυφώνεται για τις τέσσερις ομάδες που δεν έχουν λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ.

Οι τρεις φάκελοι έχουν ήδη φτάσει στον ΕΣΑΚΕ και ο τέταρτος αναμένεται πιθανότατα σήμερα, με τον Αθλητικό Δικαστή που έχει διοριστεί να τους περιμένει στο γραφείο του για να κάνει αναγωγή στις ποινές που προβλέπονται.

Μοναδική απλή περίπτωση είναι αυτή του Κολοσσού, που βαρύνεται με εκπρόθεσμη υποβολή πλήρους φακέλου και θα του αφαιρεθεί ένας βαθμός.

Στον Απόλλωνα Πάτρας οι απόψεις διίστανται, αφού οι μεν Πατρινοί μιλούν για εκπρόθεσμη κατάθεση άρα ένα βαθμό, κάποιοι... υποψιάζονται και έλλειψη στοιχείων, άρα τουλάχιστον τρεις και πρέπει να ανοίξει το πόρισμα ο δικαστής για να δούμε τι ισχύει.

Για Ηρακλή και Αρη τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Δεν τίθεται θέμα προθεσμίας, αλλά έλλειψη στοιχείων άρα πάνε σε μίνιμουμ αφαίρεσης τριών βαθμών, και μάξιμουμ πέντε ανάλογα με το παράπτωμα. Ο,τι κι αν επιβληθεί, αναμένεται να δούμε και την αντίδρασή τους, αν και πού μπορούν να προσφύγουν και τι τύχη μπορούν να έχουν.

Στο δια ταύτα: Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχουν μάθει την τύχη τους δύο από τις τέσσερις ομάδες και την επόμενη οι άλλοι δύο. Και μετά, θα μπορούμε να ξέρουμε και την βαθμολογία και να γίνουν οι όποιες αναλύσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ