16.7 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ερυθρός Αστέρας – Ιγκοκέα 76-61: Ένα βήμα πριν τους τελικούς (vid)

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας έκανε ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος επικράτησε της Ιγκοκέα, με 76-61 στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε με ένα "ξέσπασμα" στην τελευταία περίοδο.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ζορίστηκε για το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, με την ομάδα της Ιγκοκέα να βρίσκεται κοντά στο σκορ στα πρώτα τρία δεκάλεπτα της αναμέτρησης. Ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να κυριαρχήσει στην τελευταία περίοδο, γράφοντας ένα επι μέρους σκορ 20-6, και κάπως έτσι, πήρε μία νίκη που αν κάποιος σταθεί στο τελικό σκορ, φαίνεται πολύ ευκολότερη από την πραγματικότητα.

Για τους νικητές, πρωταγωνιστής ήταν ο Τζόρνταν Λόιντ, με τον Αμερικανό να γράφει 21 πόντους, ενώ διψήφιοι ήταν και άλλοι τρεις παίκτες των γηπεδούχων, ο Ουόλντεν με 13 πόντους, ο Ντόμπριτς με 12 πόντους και 9 ριμπάουντ και ο Λάζιτς με 10 πόντους. Η Ιγκοκέα είχε σε καλή ημέρα τον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ, Έντιν Άτιτς, ο οποίος έγραψε 15 πόντους και 4 ασίστ.

Με την νίκη αυτή, ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών και θέλει άλλη μία νίκη για να περάσει στην τελική σειρά της διοργάνωσης. Εκεί, πρόκειται να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπουντουτσνόστ - Μόρναρ. Ο δεύτερος αγώνας της σειράς είναι προγραμματισμένος για τις 7 Μαΐου.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=0FgCIaIQZEQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ