23.5 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Ερυθρός Αστέρας… η επιστροφή! (vids)

Στο δρόμο για την επιστροφή στην κορυφή της Αδριατικής Λίγκας βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος κέρδισε με 89-75 στον τελικό του Σούπερ Καπ την Μπουντούτσνοστ και έστειλε το δικό του μήνυμα για την νέα σεζόν, με πολυτιμότερο τον Μοχάμεντ Φαγιέ.

Εξαιρετικός ήταν ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς και του Στράτου Περπέρογλου, ο οποίος κυριάρχησε στον τελικό του Σούπερ Καπ της Αδριατικής Λίγκας και με το 89-75 επί της Μπουντούτσνοστ πήρε την κούπα και μαζί μια... πρώτη ρεβάνς για το χαμένο πρωτάθλημα, που οδήγησε τους Μαυροβουνίους στην Ευρωλίγκα. Από το πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει τα ηνία της αναμέτρησης, προηγούμενοι με 32-57 στο ημίχρονο κι έχοντας βάλει τις βάσεις.

Η διαφορά στη συνέχεια απλά μειώθηκε, με τους παίκτες του Τόμιτς να χαλαρώνουν προς το φινάλε, όταν όλα είχαν ουσιαστικά κριθεί, με τον Μοχάμεντ Φαγιέ να είναι εξαιρετικός με 14 πόντους και 4/7 σουτ και να αναδεικνύεται σε κορυφαίο του τελικού, ενώ ο Στράτος Περπέρογλου έφτασε τους 12 πόντους με 4/5 τρίποντα. Στην αντίπερα όχθη, ο Φίλιπ Μπάροβιτς πάλευε μόνος του με 19 πόντους και 7/10 δίποντα.

Περισσότερα σε λίγο...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ