21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ερυθρός Αστέρας για Περπέρογλου

Την περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου, ο οποίος τελείωσε τη σεζόν στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο Ερυθρός Αστέρας.

Ενδιαφέρον του συγκροτήματος του Βελιγραδίου για τον 33χρονο φόργουορντ αποκαλύπτουν τα σερβικά ΜΜΕ, αναφέροντας επίσης πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να καταλήξουν θετικά. Ο Στράτος Περπέρογλου δεν είναι άγνωστος στο νέο προπονητή των «ερυθρολεύκων», Μίλαν Τόμιτς, με τον οποίο συνεργάστηκαν στον Ολυμπιακό τη διετία 2012-2014.

Έκτοτε ο Έλληνας φόργουορντ αγωνίζεται σε ομάδες του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, έπαιξε για δύο χρόνια στην Εφές Αναντόλου και για άλλα δύο στην Μπαρτσελόνα, πριν από την περσινή μετακόμισή του στο Ισραήλ. Είχε προηγηθεί η θητεία του σε Ηλυσιακό, Πανιώνιο και Παναθηναϊκό, ενώ στο παλμαρέ του έχει τρεις τίτλους Ευρωλίγκας, τέσσερα πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας, ένα Κύπελλο Τουρκίας, ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας κι ένα Διηπειρωτικό. Πέρυσι, στο Eurocup με τους Ισραηλινούς, είχε κατά μέσο όρο 8,2π., 3,2 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ