20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ερυθρόλευκο» το ντέρμπι, «τρένο» η Φενέρ, σοβαρές ΤΣΣΚΑ και Μπάρτσα (vids)

Ο Ολυμπιακός ήταν ο θριαμβευτής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνάντησαν αντίσταση για ένα δεκάλεπτο κι επικράτησαν 79-65 φτάνοντας πλέον στο 10-6 και παραμένοντας στην τέταρτη θέση μαζί με την Αναντολού Εφές, την ώρα που οι «πράσινοι» ήταν απογοητευτικοί κι έπεσαν στο 7-9 συνεχίζοντας εκτός οκτάδας. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Φενέρμπαχτσε δυσκολεύτηκε αρκετά από τη μαχητική Μπασκόνια, αλλά έκαμψε την αντίστασή της με 96-87, με τον Κώστα Σλούκα να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Λίγο αργότερα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας άφησε πίσω της την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και κατόρθωσε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Ζαλγκίρις με 84-79, παρά το γεγονός ότι έχανε λίγο πριν το φινάλε. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Στην τελευταία αναμέτρηση της ημέρας η Μπαρτσελόνα απέδειξε ότι βρίσκεται σε καλή φόρμα και διέλυσε την Νταρουσάφακα με 97-65, συνεχίζοντας στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία μετά από 16 «στροφές» ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο από τα παιχνίδια:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ