24.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ερμής Σχηματαρίου : Πρόσθεσε ποιότητα με Δουρούκη (pic)

Ένα παίκτη με εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες απέκτησε ο Ερμής Σχηματαρίου.

Ο λόγος για τον 29χρονο φόργουορντ, Δημήτρη Δουρούκη, ο οποίος αφήνει την Χαλκίδα και το XBA για την ομάδα του Νίκου Οικονόμου, έχοντας ως στόχο να προσθέσει μια τρίτη άνοδο από την Γ' προς την Β' Εθνική στο παλμαρέ του, έχοντας πετύχει κάτι αντίστοιχο με Λοκρό Αταλάντης και ΣΚ Ιωάννινα.

Αναλυτικά :

«Ο Σύλλογος μας καλωσορίζει τον Δημήτρη Δουρούκη

Ο Δημητρης είναι 29 χρονών αγωνίζεται στις θέσεις “3” και “4”, και έχει ύψος 2,00μ.

Ένας Αθλητής με εμπειρία σε εθνικές κατηγορίες αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε:

Α.Ο. Αγρινίου (Γ’ Εθνική), Αίολος Αστακού (Άνοδος από το Α’ τοπικό ως την Α2 και συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2), Νίκη Προαστείου (Α’ τοπικό Πάτρας), Λοκρός Αταλάντης (Γ’ Εθνική άνοδος σε Β’ Εθνική) και IBC Ιωαννίνων (Γ’ Εθνική άνοδος σε Β’ Εθνική) , XBA (Β´ Εθνικη ) .

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε να είναι υγιης και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού .

Οι πρώτες δηλώσεις του αθλητή μας :

" Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με το σωμάτιο του ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ και που θα βρεθώ να δουλεύω κάτω από τις οδηγίες του προπονητη μας Κυρίου Νίκου Οικονόμου .
Ευχομαι να έχουμε υγεία γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και να πετύχουμε τους στόχους μας χωρίς διακοπές στο νέο πρωτάθλημα και να έχουμε την πορεία που βάλαμε ως στόχο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ