21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ερευνάται από τον εισαγγελέα το Πανιώνιος – Χολαργός

Στο… μικροσκόπιο του αθλητικού εισαγγελέα θα μπει η εντός έδρας αναμέτρηση του Πανιωνίου με το Χολαργό, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League, που έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη (07/05) στο «Σοφία Μπεφόν».

Η αναμέτρηση, που έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων με 110-90, συνδυάστηκε με… περίεργη στοιχηματική δραστηριότητα, η οποία προκάλεσε πολλές απορίες. Ο ΕΣΑΚΕ, στην προσπάθειά του να διαπιστώσει εάν υπήρξε ζήτημα σε στοιχηματικό επίπεδο, έδωσε εντολή να συγκεντρωθούν στοιχεία και δημοσιεύματα και μαζί με το βίντεο από τον αγώνα θα τα θέσει υπ’ όψιν του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου. Ο τελευταίος είναι εκείνος που, αφού εξετάσει το φάκελο, θα κρίνει εάν θα πρέπει να προχωρήσει η υπόθεση νομικά ή όχι.

Το ματς ήταν αδιάφορο από βαθμολογικής άποψης, με τους «κυανέρυθρους» να έχουν ήδη εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Basket League και τους «κυανόλευκους» να είναι και μαθηματικά στην όγδοη θέση της κατάταξης, που τους οδηγεί στα πλέι οφ. Στοιχηματικά, όμως, τα δεδομένα χαρακτηρίστηκαν «ύποπτα», εξ ου και κρίθηκε από τον ΕΣΑΚΕ απαραίτητο να διευρυνθεί η υπόθεση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ