16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Εργοτέλης : Τρεις ανανεώσεις, δυο προσθήκες και ο Καρακωνσταντάκης (pics)

Τον βασικό του κορμό κρατάει ο Εργοτέλης, ο οποίος ετοιμάζεται για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Έτσι, για μια ακόμη σεζόν θα παραμείνουν στο Λίντο οι Γιάννης ΚαραλήςΒασίλης Μαιστρέλης και Λεωνίδας Μπουμπάρης (pic), ενώ επέστρεψε στην Κρήτη ο Βαγγέλης Μαχαιριανάκης. Ο 22χρονος φόργουορντ, ο οποίος αγωνίζονταν στην Ευκαρπία ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Θεσσαλονίκη. Επίσης, μετά από δυο χρόνια στον Ηρόδοτο επέστεψε και ο Αντώνης Αναστασακης.

Επίσης, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Κυριάκος Καρακωνσταντάκης, ο οποίος το 2019 είχε αποχωρήσει από τον Ερμή Σχηματαρίου, και στα 27 του χρόνια έχει πολλά ακόμη να δώσει.

Αναλυτικά :

«Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να έχουμε στην ομάδα μας και την νέα χρονιά τον Γιάννη Καραλή και τον Βασίλη Μαιστρελη! Δύναμη και εμπειρία από 2 αθλητές που κοσμούν εδώ και δεκαετίες τα γήπεδα του νησιού και τιμούν με την προσπάθεια τους την φανέλα του Εργοτελη μας!

Και την επόμενη χρονιά η ομάδα μας θα στηρίζεται σε δυνατή κολώνα. Ο Λεωνίδας Μπουμπαρης θα είναι ο σέντερ μας. Ευχαριστούμε την ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου για την συνεργασία. Καλούς αγωνες Λεωνίδα, υγεία και δύναμη!

Είμαστε αληθινά χαρούμενοι να δεχόμαστε πίσω στην ομάδα ένα δικό μας παιδί. Ο Βαγγέλης Μαχαιριανακης έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς τις σπουδές του στο Τεφαα Θεσσαλονίκης την νέα χρονιά θα αγωνιστεί στην ομάδα μας. Ο Βαγγέλης εχωντας ξεκινήσει από την Ακαδημία μας, έφθασε ως τις εθνικές ομάδες ενώ διακρίθηκε ιδιαίτερα στα γήπεδα του Βορρά. Καλή αγωνιστικη χρόνια, υγεία και υψηλές πτήσεις Βαγγο, ξέρεις εσύ!

Άλλος ένας ταλαντούχος αθλητής μας επιστρέφει για να αγωνιστεί στην ανδρική μας ομάδα. Ο Αντώνης Αναστασακης έπειτα από 2 χρόνια στον Ηρόδοτο θα είναι φέτος πίσω στην ομάδα μας. Πάμε δυνατά Αντώνη».     



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ