16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Εποχή Λάρι Μπράουν στο Τορίνο (pics)

Το συμβόλαιό του με την Τορίνο υπέγραψε ο Λάρι Μπράουν και παρουσιάστηκε κι επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου, την Κυριακή (17/06).

Ο 77χρονος τεχνικός συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο και στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανακοίνωσή του επεσήμανε: «Το ευρωπαϊκό μπάσκετ μοιάζει αρκετά με τον τρόπο σκέψης μας στην Αμερική. Νιώθω νευρικότητα, αλλά παράλληλα ανυπομονώ. Για να παίξουμε σωστά χρειάζονται σπουδαίοι παίκτες και σπουδαία μυαλά. Το μότο μου είναι: "Παίξε έξυπνα, παίξε σωστά, διασκέδασέ το". Είναι μία φράση του Ντιν Σμιθ. Η παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Γιουβέντους στην πόλη σημαίνει πως πρέπει να δείξουμε κι εμείς, ως Τορίνο, κάτι μεγάλο. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ στο Τορίνο, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα».

O πολύπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στο ιταλικό μπάσκετ, προσθέτοντας: «Είμαι σπουδαίος θαυμαστής του Σάντρο Κάμπα και του Μάικ Ντ’ Αντόνι. Το μπάσκετ στη χώρα δεν είναι όπως ήταν πριν από κάποια χρόνια, θεωρώ όμως πως μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Λατρεύω το ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχουν πολύ καλού επιπέδου παίκτες και προπονητές. Το Μιλάνο, για παράδειγμα, έχει σπουδαίο ρόστερ. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα με πολλούς καλούς Ιταλούς παίκτες. Για έναν νεαρό παίκτη, για εμένα, η Ευρώπη είναι καλύτερη από την G-League. Η Τορίνο κατέκτησε φέτος το Κύπελλο Ιταλίας, αλλά δεν είναι ακόμα το πρώτο όνομα». Θυμίζουμε πως η ομάδα θα αγωνιστεί την καινούρια σεζόν στο Eurocup, έχοντας υψηλές βλέψεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ