22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιφυλακτικοί οι Λιθουανοί για Ματσιούλις – ΑΕΚ

Αβέβαιο παρουσιάζουν το μέλλον του Γιόνας Ματσιούλις στην ΑΕΚ τα λιθουανικά μέσα κάνοντας λόγο ότι οι δύο πλευρές απέχουν αρκετά από την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Γιόνας Ματσιούλις αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της Ένωσης στο παρκέ με αποτέλεσμα η ομάδα του Ηλία Παπαθεοθώρου να επιθυμεί την ανανέωσή του. Το συμβόλαιο του Λιθουανού φόργουορντ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά ο Ντονάτας Ουρμπόνας έβαλε... φωτιά στα σενάρια γύρω από το όνομά του.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Παρά τα κάποια ρεπορτάζ στην Ελλάδα, ο Γιόνας Ματσιούλις απέχει πολύ από το να πλησιάζει στην ανανέωση του με την ΑΕΚ όπως λένε οι πηγές. Ο Ματσιούλις κρατάει ανοικτές τις επιλογές του για την επόμενη περίοδο της "free agency"».

Οπότε θα φανεί το επόμενο διάστημα αν θα υπάρξουν κρούσεις για την περίπτωση του Λιθουανού παίκτη και αν η ΑΕΚ έχει... παίξει το τελευταίο της χαρτί. Την φετινή σεζόν ο Γιόνας Ματσιούλις κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας ενώ στο BCL μέτρησε 9.3 πόντους και 4.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ