24.9 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Επιτέλους, νίκη στο Όκλαντ για τους Μπακς (vids)

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψαν οι Μιλγουόκι Μπακς, επικρατώντας με 116-107 των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στην «Oracle Arena».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμα μία ηγετική εμφάνιση με 32π. με 14/18 σουτ εντός παιδιάς, πέντε ασίστ, τέσσερα ριμπάουντ και δύο κλεψίματα, άλλους 23π. είχε ο Κρις Μίντλετον, 20π. με έξι ασίστ, τρία ριμπάουντ, ισάριθμα κλεψίματα κι ένα κόψιμο ο Έρικ Μπλέντσο και 14π. με εφτά ριμπάουντ και τρεις ασίστ ο Τζαμπάρι Πάρκερ. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των «ελαφιών» στο Όκλαντ από το 2013.

https://www.youtube.com/watch?v=_JOSbm05Vi4

https://www.youtube.com/watch?v=_8nPBzFiqfY

Ο Κέβιν Ντουράντ επέστρεψε στη δράση αλλά έμεινε στους 10π. μαζί με έξι ασίστ και τρία ριμπάουντ, άλλους 11π. με έξι ασίστ, πέντε ριμπάουντ, δύο κλεψίματα κι ένα κόψιμο είχε ο Ντρέιμοντ Γκριν και 30π. ο Κουίν Κουκ. Δεν αγωνίστηκαν και πάλι οι τραυματίες Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον για τους «πολεμιστές», που γνώρισαν την τρίτη διαδοχική ήττα τους και έβδομη στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους. Έτσι, οι Χιούστον Ρόκετς εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στη Δύση.

https://www.youtube.com/watch?v=n28QCyYSWP0

https://www.youtube.com/watch?v=QXrdr6femMo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ