15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επιστροφή Χάουαρντ στους Λέικερς!

Οι Λέικερς χρειάζονταν έναν σέντερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ΝτεΜάρκους Κάζινς, που θα χάσει τη χρονιά με ρήξη χιαστών, και πήραν το ρίσκο. Συμφώνησαν και ξαναφέρνουν πίσω στο L.A. τον Ντουάιτ Χάουαρντ! Έναν παίκτη, που είναι 8 φορές All Star, δεν είναι πολύ μεγάλος (33 ετών), αλλά την τελευταία τετραετία έχει πάρει την κάτω βόλτα. Δεν μπορεί να στεριώσει πουθενά, έχει αλλάξει πέντε ομάδες σε αυτό το διάστημα κι έχει κάνει τους πάντες να τον βαρεθούν με την αλαζονική και παιδιάστικη συμπεριφορά του.

Οι Λέικερς, ωστόσο, παίρνουν το ρίσκο και τον φέρνουν ξανά στην ομάδα τους, όπου είχε παίξει και τη σεζόν 2012-13. Αυτή τη φορά όμως, παίρνουν τα μέτρα τους. Το συμβόλαιο που του δίνουν δεν είναι εγγυημένο, κάτι που σημαίνει ότι ως τις 7 Ιανουαρίου μπορούν να τον "κόψουν" ανά πάσα ώρα και στιγμή χωρίς κανένα κόστος. Και του βάζουν έναν σαφή όρο: αν αρχίσει να κάνει τα δικά του και αναστατώσει την ομάδα, έχει φύγει την επόμενη στιγμή.

Ο Χάουαρντ εξαγόρασε το συμβόλαιό του με τους Γκρίζλις, όπου πήγε αυτό το καλοκαίρι με ανταλλαγή από τους Ουίζαρντς, και έπεισε τους Λέικερς να τον πάρουν χάνοντας 12 κιλά και υποσχόμενος ότι θα είναι καλό παιδί και ότι θα αποδεχθεί το ρόλο του... χαμάλη πίσω από τον σταρ Άντονι Ντέιβις. Η συνέχεια... επί της οθόνης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ