20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επιστροφή Τσαραπατσάνη στο Μοσχάτο

Ο Σωτήρης Τσαραπατσάνης επιστρέφει στο Μοσχάτο και την Ελευθερία, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος είχε παραιτηθεί από το τεχνικό επιτελείο πριν από ένα χρόνο για οικογενειακούς λόγους, επανέρχεται στην ομάδα για να την ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει την επιστροφή ενός στρατιώτη της ομάδας, του κ. Σωτήρη Τσαραπατσάνη. Ο κ. Τσαραπατσάνης θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, αλλά και με την ενεργό συμμετοχή του στο προπονητικό team. Εντός των ημερών θα υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις για το μέλλον της ομάδας».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει την επιστροφή ενός στρατιώτη της ομάδας, του κ. Σωτήρη Τσαραπατσάνη. Ο κ. Τσαραπατσάνης θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας από το πόστο του τεχνικού διευθυντή αλλά και με την ενεργό συμμετοχή του στο προπονητικό team. Εντός των ημερών θα υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις για το μέλλον της ομάδας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ