14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επιστροφή στο Πεκίνο για τον Χριστόπουλο

Ο επαναπατρισμός, όχι απλά στην Ελλάδα μάλιστα αλλά στην πόλη του την Πάτρα κράτησε λίγο για τον Γιάννη Χριστόπουλο. Ο Ελληνας προπονητής σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ήδη στην Κίνα για να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία συνεργάστηκε τα τρία προηγούμενα χρόνια, τους Μπειτζίν Ντακς.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τη μορφή της συμφωνίας που θα υπάρξει και αν υπάρχει θέμα αντικαταστάτης του Σιμόνε Πιανιτζιάνι ο οποίος είναι στην τεχνική ηγεσίας διαδεχόμενος τον Χριστόπουλο ή κάποια άλλης μορφής συνεργασία, το βέβαιο είναι ότι ο Χριστόπουλος έχει επιστρέψει στη χώρα που... ρίζωσε μπασκετικά, όντας αρχικά συνεργάτης του Παναγιώτη  Γιαννάκη στην Εθνική ομάδα και μετά ακολουθώντας αυτόνομη πορεία. Το Κινέζικο πρωτάθλημα είναι τώρα σε εξέλιξη και διεξάγεται σε «φούσκες» που φιλοξενούν κύκλους αγώνων πριν... μετακομίσουν σε άλλη πόλη.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Χριστόπουλος επέστρεψε στην Πάτρα για να αναλάβει ένα συντονιστικό ρόλο στα τμήματα υποδομών του Προμηθέα, αλλά όπως φαίνεται η πρόταση που ήρθε από την Κίνα ήταν πολύ δελεαστική για να την αρνηθεί κι έτσι επέστρεψε εκεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ