20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επιστροφή στο παρκέ στο Νέο Ρύσιο (pics)

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις άνοιξαν και πάλι και τα αγωνιστικά τμήματα της Αναγέννησης Νέου Ρύσιου επέστρεψαν στο παρκέ και ξεκίνησαν και πάλι προπονήσεις.

Ύστερα από δύο και πλέον μήνες εκτός δράσης, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και των περιοριστών μέτρων πρόληψης που πάρθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση, τόσο η γυναικεία ομάδα όσο και τα τμήματα Κορασίδων και Προπαιδικού πάτησαν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο, την Τετάρτη (27/05). Την Πέμπτη (28/05) θα επανέλθουν σε προπονητικό ρυθμό και οι Παίδες, ενώ από τη Δευτέρα (01/06) θα επαναλειτουργήσει και το ανδρικό τμήμα.

Οι προπονήσεις, που είναι επί της ουσίας ατομικές καθώς διατηρούνται οι αποστάσεις και οι παίκτες/παίκτριες δεν έρχονται σε επαφή ο ένας με τον άλλον, πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των πρωτόκολλων υγείας. Η Αναγέννηση Ν.Ρ. ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της μετά την οριστική διακοπή του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών και με απολογισμό 9-10 πλασαρίστηκε στην έκτη θέση, ισοβαθμώντας με τον Πιερικό Αρχέλαο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ