20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επιστροφή στο μπάσκετ με το “The Basketball Tournament”

Το έπαθλο δεν είναι και αμελητέο. Η νικήτρια ομάδα θα πάρει ένα εκατομμύριο δολλάρια. Πολλοί γνωστοί παίκτες, εν μέσω πολλών άγνωστων είναι έτοιμοι να πάρουν μέρος στο "The Basketball Tournament" που αρχίζει σήμερα στις ΗΠΑ. Οι 250 συνολικά παίκτες που θα αγωνιστούν εξετάστηκαν για κορονοϊό, τα τεστ βγήκαν αρνητικά και το παιχνίδι αρχίζει.

Τα γνώριμα στο ελληνικό κοινό ονόματα δεν είναι λίγα: Οκτάβιους Έλις, ΝτεΣόν Τόμας, Κάιλ Ουίλτζερ, Μπόμπι Μπράουν, Τζέικομπ Ουάιλι., Τρεμέλε Ντάρντεν... Νικ Καλάθης και Κάιλ Χάινς, που αγωνίζονται κάθε σεζόν και είχαν αρχικά δηλώσει συμμετοχή αποσύρθηκαν και δεν θα παίξουν.

 

Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου, με ένα σύστημα πιο "γρήγορο" σε σχέση με άλλες χρονιές, ενώ θα απουσιάσουν και παίκτες του ΝΒΑ που συχνά έπαιρναν μέρος. Εξαιτίας του κορονοϊού και ενόψει της επανεκκίνησης της σεζόν θα βρίσκονται στο Ορλάντο.

Αν κάποιος παίκτης που παίρνει μέρος στο The Basketball Tournament βρεθεί θετικός στον κορονοϊό θα φύγουν και ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ