17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επιστροφή στις ρίζες του Φιλίππου για τον Καραγεωργίου

Ακόμη ένας παίκτης με καταγωγή από την Ημαθία επέστρεψε στο Φίλιππο, με την ομάδα της Βέροιας να ενισχύει το τοπικό στοιχείο.

Συγκεκριμένα, μετά από δυο σεζόν στην Β' Εθνική με την ΧΑΝΘ, ο Αντώνης Καραγεωργίου επέστρεψε στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε την πορεία του.

Αναλυτικά :

«Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με χαρά ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του Αντώνη Καραγεωργίου.  Ο 19χρονος (16/4/2001) βεροιώτης PF/C έχει ύψος 2.01, προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας και αποτελεί ζωντανό παράδειγμα της παραγωγικής διαδικασίας των τμημάτων υποδομής.  Μεταγράφηκε πριν από 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ, όπου και αγωνίστηκε για 1 χρόνο στα παιδικοεφηβικά τμήματα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για 2 χρόνια με τα χρώματα της ΧΑΝΘ στο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής.

Την περασμένη σαιζόν αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια, επιτυγχάνοντας συνολικά 142 πόντους (6,8 ppg).  Τώρα, όντας πλέον φοιτητής και μπασκετικά πιο ώριμος, επανέρχεται στη γενέτειρά του, παίρνοντας την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στα σαλόνια της Α2 Εθνικής.  Παραμένοντας διαχρονικά πιστοί στο δόγμα της ενδυνάμωσης του ποιοτικού τοπικού στοιχείου στο ρόστερ της ομάδας μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Αντώνης αποτελεί τον έκτο αθλητή της ομάδας για τη σαιζόν 2020-21 που κατάγεται είτε από το νομό Ημαθίας, είτε από όμορους νομούς της ΕΚΑΣΚΕΜ.  Άρα, τουλάχιστον το 50% του ρόστερ της ομάδας μας για τη σαιζόν 2020-21 θα αποτελείται από τοπικούς αθλητές, κάτι το οποίο σε επίπεδο Α2 Εθνικής αποτελεί ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα.

“Αντωνάκη, καλωσόρισες και πάλι στο σπίτι σου. Σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και τύχη και με το πάθος σου να βοηθήσεις την ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της και μέσω αυτών να ικανοποιήσεις και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες.” αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ