20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Τενερίφη

Η αντίστροφη μέτρηση για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 αρχίζει σιγά σιγά στην Ευρώπη με τη σεζόν 2019-20 να μην έχει τελειώσει ακόμη στο ΝΒΑ και τα περισσότερα πρωταθλήματα να έχουν βάλει λουκέτο από το Μάρτιο και να προβληματίζονται για τη δύσκολη συνέχεια. Η Ιμπεροστάρ Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη αρχίζει τη δική της προετοιμασία την ερχόμενη Δευτέρα (10/8).

Στο Νησί βρίσκεται ήδη ένα από τα νέα αποκτήματα της ομάδας, αλλά και παλιός γνώριμος, Άαρον Ντόρνεκαμπ, όπως και ο βασικός άξονας του παιχνιδιού της Τενερίφης οι Μαρσελίνιο Χουέρτας και Γκιόργκι Σερμαντίνι. Το ίδιο ισχύει και για τους Φραν Γκουέρα, Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Αλμπέρτο Καμπρέρα. Οι υπόλοιποι παίκτες, παλιοί και καινούριοι αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες.

Εξαιτίας του κορονοϊού οι προπονήσεις θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται από τα πρωτόκολλα Υγείας, ενώ οι παίκτες θα υποβληθούν και στα σχετικά τεστ. Η σεζόν αρχίζει επισήμως στις 12 Σεπτεμβρίου για την Ιμπεροστάρ Τενερίφη με τη συμμετοχή της στο Super Cup, το οποίο μάλιστα φιλοξενεί στο δικό της Σαντιάγο Μαρτίν. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθεί το ζευγάρι του τελικού του πρωταθλήματος: Η Μπασκόνια με την Μπαρτσελόνα, στον πρώτο επίσημο αγώνα στην Ισπανία και του Νικ Καλάθη.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ