23.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Επιστροφή Παραλίκα στο Παλέ (pics)

Τότε, πριν 30 και παραπάνω χρόνια, ήταν απλώς ένα νεαρό παιδί, που από μικρός ακολουθώντας το όνειρό του βρέθηκε μέσω των υποδομών, στην πρώτη ομάδα του μεγάλου Άρη της εποχής. Και μάλιστα υπήρξε και ενεργό μέλος για χρόνια, της σπουδαίας ομάδας. Έστω και με δευτερεύοντα ρόλο.

Πλέον, ο χρόνος... γυρίζει πίσω, επιστροφή στο... μέλλον θα λέγαμε, για τον Σάκη Παραλίκα, στο Παλέ. Ο νυν προπονητής, ανέλαβε πόστο στο πλάι του Γιάννη Καστρίτη στον αγαπημένο του Άρη. Πολλοί έχουν συνδυάσει το όνομα του Παραλίκα με την θητεία του ως παίκτης στον Μίλωνα ή προπονητικά δίπλα στον κόουτς Σερέλη στο Λαύριο.

Είτε και με την συνεργασία με τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο στο Γυναικείο μπάσκετ, σε ευρωπαϊκές ομάδες και την παρουσία του στην Τουρκία και την Ρουμανία. Ωστόσο, ο Παραλίκας, έχει πίσω του ένα γεμάτο «κιτρινόμαυρο» κάδρο, με σημαντική εμπειρία στα ρόστερ του Αρη. Του Αρη των μεγάλων άσων, των επιτυχιών και πλέον από άλλο πόστο ξαναβρίσκεται σε ένα γνώριμό του μέρος. Το μέρος των αναμνήσεων και των ιστορικών διακρίσεων, για να βοηθήσει κι εκείνος ως προς τη νέα προσπάθεια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ