22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επιστροφή με Ντουράντ και Ίρβινγκ για τους Νετς

Τα "αν" που συνοδεύουν την ιστορία αυτή είναι πάρα πολλά. Αν όμως το ΝΒΑ ξαναρχίσει και αν ξαναρχίσει τον Ιούνιο όπως είναι το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή, οι Μπρούκλιν Νετς μπορεί και να είναι η πιο ενισχυμένη ομάδα, αφού θα είχαν στη διάθεσή τους και τον Καϊρί Ίρβινγκ, αλλά και τον Κέβιν Ντουράντ. O δεύτερος βέβαια θα πρέπει να ξεπεράσει και το πρόβλημα του κορονοϊού, καθώς όπως ανακοινώθηκε ήταν και αυτός θετικός στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Είτε το πρωτάθλημα ξαναρχίσει από εκεί που σταμάτησε, είτε κάνει restart απευθείας με αγώνες play offs είναι πολύ πιθανό οι δύο αστέρες των Νετς να βρίσκονται στο παρκέ. Οι τρεις μήνες που μεσολαβούν ως τότε, δίνει και στους δύσο παίκτες τη δυνατότητα να αναρρώσουν πλήρως και να επιστρέψουν στη δράση.

Να επιστρέψουμε στα "αν" για επίλογο. Αν και οι δύο είναι υγιείς λοιπόν, όπως πιθανότατα θα είναι και αν υπάρξει τζάμπολ τον Ιούνιο, έστω και χωρίς κόσμο και αν η κατάσταση έχει ηρεμήσει, τότε οι Νετς θα μπορούσαν ακόμη και να αλλάξουν τις ισορροπίες στην Ανατολή.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ