17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Επιστροφή Κοσμά στον Ολυμπιακό

Ετοιμοπόλεμες και τις δεκατρείς παίκτριές του έχει ο Ολυμπιακός, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του με τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Η Αφροδίτη Κοσμά επέστρεψε στις προπονήσεις των «ερυθρολεύκων» και υπολογίζεται πλέον κανονικά για τον κυριακάτικο (11/03, 16.45) αγώνα στον Άγιο Δημήτριο, στον οποίο οι φιλοξενούμενες στοχεύουν αποκλειστικά στο ροζ φύλλο και τη διατήρηση του αήττητου εντός συνόρων. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι δεκατρείς παίκτες, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου  και Ανθή Μπαλτά, και ο Κώστας Μίσσας θα αποφασίσει πριν από το ματς ποια θα «κόψει».

«Η Δάφνη είναι μια αξιόμαχη ομάδα και θεωρώ πως ένα βασικό στοιχείο το οποίο πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι είναι το κομμάτι της άμυνάς μας και της σοβαρότητάς μας, που είναι και η βασική αρχή στο παιχνίδι μας. Στη συνέχεια τώρα, αναφορικά με το κομμάτι της επίθεσης, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αναφορικά με το πλάνο μας. Είναι κάτι που βελτιώνουμε συνεχώς και περιμένουμε στο βάθος του χρόνου ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση», εξήγησε ο προπονητής του Ολυμπιακού μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ