18.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επιστροφή Καρούζου σε Πεντέλη, «βλέπει» Σοφρωνά και Βαφειά

Παίκτης της Πεντέλης πρέπει να θεωρείται εκ νέου ο Νίκος Καρούζος, που επιστρέφει στην ομάδα των Βορείων προαστίων, με τους Ηλία Σοφρωνά και Λουκά Βαφειά να βρίσκονται επίσης σε επαφή μαζί της.

Η Πεντέλη κατάφερε να ανέβει στη Β' Εθνική, ύστερα από αγωνιώδεις προσπάθειες αρκετών ετών, με την ίδια να μοιάζει έτοιμη για την πρόκληση και την κινητικότητά της να είναι αξιοπρόσεκτη. Στην ομάδα των Βορείων προαστίων, η επιστροφή του Νίκου Καρούζου πρέπει να θεωρείται βέβαιη, ύστερα από έναν χρόνο που πέρασε στον ΚΑΟ Κορίνθου. Ο έμπειρος γκαρντ, είχε στηρίξει την προηγούμενη προσπάθεια της ομάδας, που για μία... επιλαχούσα θέση δεν είχε οδηγήσει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, έχοντας φέτος μέσο όρο 10.2 πόντων σε 13 ματς με τους Κορινθίους.

Οι κινήσεις της Πεντέλης, όμως, δε σταματούν εκεί. Ο σύλλογος μιλά ήδη με τον Ηλία Σοφρωνά, που φέτος βοήθησε τη Δάφνη Δαφνίου στο να καταφέρει να παραμείνει στη Β' Εθνική, έχοντας κατά μέσο όρο 7.2 πόντους ανά αγώνα σε 28 ματς. Παράλληλα, επαφές υπάρχουν και με τον Λουκά Βαφειά, με τον ταλαντούχο σέντερ να έχει περάσει φέτος από τον Μανδραϊκό, μετρώντας αντίστοιχα 4.3 πόντους ανά παιχνίδι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ