26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστροφή και βράβευση για τον Ξανθόπουλο (pics)

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος και η ΑΕΚ θα τον τιμήσει για την προσφορά του στην ομάδα τα προηγούμενα δύο χρόνια.

O 35άχρονος γκαρντ έπαιξε στην «Ένωση» από το 2017 μέχρι και την περσινή σεζόν και κατέκτησε τον τίτλο στο Basketball Champions League το 2018, ένα Κύπελλο Ελλάδας (2018) κι ένα Διηπειρωτικό (2019). Το καλοκαίρι μετακόμισε στα δυτικά προάστια για χάρη του Περιστερίου και το Σάββατο (19/10, 17.00) θα επιστρέψει στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ως αντίπαλος, για την 4η αγωνιστική της Basket League. Οι «κιτρινόμαυροι», αναγνωρίζοντας την προσφορά του, θα τον τιμήσουν στο περιθώριο του ματς.

  

Η ανακοίνωση: «Γράψαμε τα παρακάτω, όταν αποχώρησε από την ΑΕΚ, τον περασμένο Ιούλιο... Και δεν αλλάζουμε τελεία... Για το Βασίλη Ξανθόπουλο... "Τρεις τίτλοι: Ένας παγκόσμιος, ένας ευρωπαϊκός και ένας ελληνικός, φέρουν και τη δική του ανεξίτηλη υπογραφή στην Ιστορία του ενδοξότερου συλλόγου Καλαθοσφαίρισης της χώρας. Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν θα συνεχίσει στη "Βασίλισσα", αλλά η Οικογένεια της ΑΕΚ BC τον θεωρεί στο εξής παντοτινό μέλος της. Η ιδιοσυγκρασία του τον καθιστά άξιο πρεσβευτή των αρχών και των ιδεών της, ανεξάρτητα από τις επόμενες επιλογές του".

Για την επί διετία "τροπαιοφόρο" συμβολή του στην αναγέννηση της "Βασίλισσας", λοιπόν, η Οικογένεια της ΑΕΚ ΒC, η οικογένειά του, τιμά το Βασίλη Ξανθόπουλο στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, το Σάββατο (19/10, 17:00), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της EKO Basket League».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ