22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστροφή από τη Μόσχα με νίκη και προβλήματα

Ο Ολυμπιακός έκανε μια μεγάλη νίκη στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, αλλά ενόψει της 6ης αγωνιστικής και την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ τα προβλήματα δεν λείπουν.

Τα καλά νέα ήρθαν από τον Κώστα Παπανικολάου. Ο Έλληνας φόργουορντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, καθώς είχε χτυπήσει στο γόνατο στη διάρκεια του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Το θετικό είνα πως αποκλείστηκε πως έχουν πειραχτεί οι χιαστοί και πως το πρόβλημα έγκεται στο ότι  έχει μαζευτεί υγρό στον υγνιακό χώρο. Αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου μία εβδομάδα.

Ο Παπανικολάου δεν είναι όμως ο μόνος που απουσίασε από την προπόνηση, καθώς τρεις παίκτες ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο Όγκουστιν Ρούμπιτ, αλλά και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν ήταν στη διάθεσή του Κεστούτις Κεμζούρα και πλέον  στους "ερυθρόλευκους" περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα βρίσκονται αύριο.

Αντίθετα, σήμερα έκαναν προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες τους οι Τέιλορ Ρότσεστι και Ουίλι Ριντ. Οι δυο τους είχαν φτάσει στην Ελλάδα όταν ο Ολυμπιακός έφευγε για Μόσχα, έμειναν στην Αθήνα, έκαναν... ταχύρρυθμο για τα συστήματα και ατομικό πρόγραμμα, αλλά σήμερα προπονήθηκαν κανονικά με όλη την ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ