20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Επιστρέφουν Ντουράντ-Ίρβινγκ, σε πρωτόκολλο υγείας ο Μπογκντάνοβιτς

Κόσμος... πάει κι έρχεται στο πρωτόκολλο υγείας στο ΝΒΑ. Κάποιοι παίκτες και μέλη επιτελείων βγαίνουν από τη λίστα, τη στιγμή που άλλοι μπαίνουν και βλέπουν τον δικό τους "Γολγοθά" με τον κορονοϊό να αρχίζει. Οι τυχεροί της ημέρας είναι οι Μπρούκλιν Νετς που βλέπουν τους Ντουράντ, Ίρβινγκ και Όλντριντζ να βγαίνουν από το πρωτόκολλο. Οι άτυχοι της ημέρας είναι οι Χοκς και ο Μπόγκνταν Μπογιάνοβιτς.
Ο Κέβιν Ντουράντ, ο Καϊρί Ίρβινγκ και ο ΛαΜάρκους Όλντριντζ είναι έτοιμοι να αγωνιστούν με τους Νετς (23-9). Ο Ντουράντ είναι φέτος ο κορυφαίος των Νετς (29.7 π.μ.ο., 7.9 ρ.μ.ο., 5.9 α.μ.ο.), ενώ ο Ίρβινγκ, ο οποίος είναι αρνητής των εμβολίων, είναι έτοιμος για τον πρώτο του αγώνα. Θα παίζει όμως μόνο εκτός έδρας, καθώς απαγορεύεται να αγωνιστεί εντός της Νέας Υόρκης ως ανεμβολίαστος.
Οι Χοκς έφτασαν τους 12 παίκτες θετικούς σε κορονοϊό με την προσθήκη του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στη λίστα. Στις σημερινές προσθήκες στο πρωτόκολλο υγείας ήταν οι Ντάριου Γκάρλαντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τζος Γκίντνεϊ των Θάντερ (στους θετικούς είναι και ο Ποκουσέφσκι) και οι Ντιένγκ - Έλισον των Χοκς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ