33.7 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Επιστρέφει στο ΝΒΑ ο Λο

Στα 33 του κι έχοντας να αγωνιστεί από το 2014, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, ο Έισι Λο ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο ΝΒΑ.

Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους τραυματισμούς του και το τέλος της καριέρας του ήρθε άδοξα. Το 2015-2016 δοκίμασε την τύχη του ως προπονητής, όντας βοηθός στο πανεπιστήμιο του Ρέιντζερ στο Τέξας το οποίο απέχει μόλις δύο ώρες από τη γενέτειρά του το Ντάλας, αλλά κατά πώς φαίνεται δεν του άρεσε ο νέος ρόλος του, ενώ δεν πληρώθηκε για τις υπηρεσίες του, αφού το έκανε εθελοντικά. Τώρα, θα δοκιμάσει την τύχη του ως σκάουτερ και μάλιστα όχι όπου κι όπου. Ο Έισι Λο εντάχθηκε στους Σακραμέντο Κινγκς, ως μέλος του τμήματος σκάουτινγκ, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική καριέρα του.

Ο Αμερικανός επιλέχθηκε στο νούμερο 11 του ντραφτ του 2007 από τους Ατλάντα Χοκς κι εκτός από τα «γεράκια» φόρεσε και τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Σάρλοτ Μπόμπκατς, Σικάγο Μπουλς και Μέμφις Γκρίζλις. Έπαιξε σε συνολικά 188 ματς της κανονικής περιόδου, με μέσο όρο 5,1π., 1,3 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ σε 15.8’. Στην Ευρώπη αγωνίστηκε για πρώτη φορά το 2011, για λογαριασμό της Παρτιζάν, και τη διετία 2012-2014 έπαιξε στον Ολυμπιακό, κατακτώντας δύο φορές τον τίτλο στην Ευρωλίγκα κι ένα πρωτάθλημα Ελλάδας. Πλέον, επιστρέφει στο ΝΒΑ ως σκάουτερ, με τους «βασιλιάδες» να τον καλωσορίζουν με σχετική ανακοίνωσή τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ