21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει στον Αθηναϊκό η Νίξινα

Στον Αθηναϊκό επιστρέφει η Ζωή Νίξινα για να τον ενισχύσει την καινούρια σεζόν, στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Η 23χρονη φόργουορντ/σέντερ και το συγκρότημα του Βύρωνα θα πορευθούν ξανά μαζί ύστερα από δύο χρόνια που η παίκτρια ήταν στο Σπόρτιγκ, ως δανεική. «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φορέσω και πάλι τη φανέλα του Αθηναϊκού. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους και θα δώσω το 100% να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι υγεία σε όλες τις παίκτριες», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας η Ζωή Νίξινα.

Η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με την Ζωή Νιξίνα. Η Ζωή μετά από δύο χρόνια δανεισμού της στο Σπόρτιγκ επιστρέφει στο σύλλογο. Είναι γεννημένη το 1996, έχει ύψος 1,82μ. και αγωνίζεται στις θέσεις "4" και "5"».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με την Ζωή Νιξίνα. Η Ζωή μετά από δύο χρόνια δανεισμού της στο Σπόρτιγκ επιστρέφει στο Σύλλογο. Είναι γεννημένη το 1996 έχει ύψος 1,82μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» Ζωή Νιξίνα: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φορέσω και πάλι τη φανέλα του Αθηναϊκού. Ευχάριστω τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους και θα δώσω το 100% να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι υγεία σε όλες τις παίκτριες».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athinaikos Women Basketball (@athinaikos_wbasket) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ