27.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Επιστρέφει στη Βραζιλία ο Χουέρτας

Ενισχυμένη θα εμφανιστεί η Εθνική Βραζιλίας στο τρίτο «παράθυρο» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στη δεύτερη φάση, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν θέλει να ολοκληρώσει αήττητο τις υποχρεώσεις τους στον πρώτο γύρο. Στο πλαίσιο των τελευταίων δύο αγώνων του για το Β’ Όμιλο της Αμερικανικής Ζώνης θα αντιμετωπίσει στο Καράκας τη Βενεζουέλα (29/06) και στο Μεδεγίν την Κολομβία (02/07) και στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Άτσα Πέτροβιτς, θα βρίσκεται και ο Μαρτσελίνιο Χουέρτας ο οποίος έχει να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, πριν από δύο χρόνια.

Στην προεπιλογή βρίσκονται συνολικά δεκαπέντε ονόματα κι ανάμεσα σε αυτά είναι και εκείνο του Άντερσον Βαρεχάο, ο οποίος αγωνίστηκε και στα προηγούμενα «παράθυρα» όντας ο ηγέτης της Εθνικής, του NBAer Κριστιάνο Φελίτσιο, καθώς και των Βίτορ Μπενίτε, Γκούι Μπέντο, Ραφαέλ Χετσμάιερ, Γιάγκο Σάντος, Λίο Μέιντλ, Λούκας Ντίας, Σκοτ Μασάντο, Γιόχνταν Λουζ, Λούκας Τσιπολίνι, Ράφα Λουζ, Τζίμι Ολιβέιρα και Ρενάν Λενζ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ