24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει στην Κρήτη για τα Χανιά ο Χουχούμης

Μια εξαιρετική μεταγραφή ολοκλήρωσαν τα Χανιά, τα οποία δημιουργούν μια πολύ καλή ομάδα, βασισμένη στην φιλοσοφία ενός νεανικού συνόλου.

Έτσι, έφτασαν σε συμφωνία με τον Νίκο Χουχούμη, ο οποίος μετά την πολύ καλή του πορεία στον Εργοτέλη και την Β' Εθνική την σεζόν 2016-2017 θα ξανά βρεθεί στην Κρήτη, για να αγωνιστεί στη νεοφώτιστη ομάδα. Ο 24χρονος γκαρντ την περσινή σεζόν βρέθηκε για 12 παιχνίδια στην Α2 και τον Κόροιβο Αμαλιάδας όπου είχε 10,9 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ αλλά και 36,7% στο τρίποντο.

Μια σεζόν πριν ήταν εξίσου σταθερός όπου με την Καβάλα στο πρωτάθλημα της Α2 είχε 9,8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ, ενώ έχει παρουσία στην δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία και με το Ψυχικό. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε ηλικία 17 ετών αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό και στην Α1 ενώ το ίδιο έκανε και με τα Τρίκαλα, πριν το 2015 αγωνιστεί στην Β' Εθνική με τους Τιτάνες Παλαμά.

Με αυτή τη κίνηση ο ΑΟΚ Χανιών βάζει στο ρόστερ του έναν ποιοτικό γκαρντ, ο οποίος είχε στα χέρια του αρκετές προτάσεις από ομάδες της Α2, προτιμώντας ωστόσο το πρότζεκτ της Κρητικής ομάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ