25.4 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Επιστρέφει στην Ερμιονίδα ο Καλαϊτζάκης

Σε έναν παλιό γνώριμο του βρήκε τελικά τον αντικαταστάτη του Παναγιώτη Ζωντού η Ερμιονίδα, με τον Άκη Καλαϊτζάκη αν αφήνει την Basket League και τον Ιωνικό Νικαίας, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσίας της ομάδας της Αργολίδας.

Ο ταλαντούχος τεχνικός είχε και στο παρελθόν επιτυχίες στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΚ με την Ερμιονίδα στην οποία είχε βρεθεί πριν μια πενταετία, έχοντας στο πλευρό του τον Γιάννη Σκορδή, και οδηγώντας την για πρώτη φορά στην ιστορία της στην άνοδο  στην Γ' Εθνική, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα με ρεκόρ 20-2, ενώ έχει υπάρχει μέλος στα τεχνικά τιμ του Διαγόρα Δρυοπιδέων, δίπλα στον Σπύρο Σαμόλη, ΓΛ Φάρου Λάρισας στο πλευρό του Θανάση Σκουρτόπουλου, και τα τελευταία δυο χρόνια του Ιωνικού με προπονητές τους Νίκο Βετούλα και Στέργιο Κουφό. Την πρώτη του παρουσία στην Γ' Εθνική την έκανε με τον ΑΟ Κρανιδίου το 2012, στην πρώτη του δουλειά ως προπονητής,  αναλαμβάνοντας την συγκεκριμένη ομάδα με την ολοκλήρωση της αθλητικής του καριέρας.

Πλέον, επιστρέφει στην πρώην του ομάδα, έχοντας μαζέψει πολύτιμες εμπειρίες, με σκοπό να την βγάλει από το βαθμολογικό τέλμα στο οποίο έχει βρεθεί, έχοντας μόλις μια νίκη σε 7 αγώνες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ