22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Επιστρέφει στην Εθνική Κροατίας ο Χεζόνια» (vid)

Ο Μάριο Χεζόνια ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Εθνική Κροατίας σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Πριν από λίγο καιρό ο Ντίνο Ράτζα είχε κάνει αυστηρή κριτική στον 26χρονο άσο και οι περισσότεροι πίστεψαν ότι δύσκολα θα γυρνούσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Παρ' όλα αυτά με βάση το δημοσίευμα από το sportske.jutarnji.hr η πλευρά του παίκτη έχει ρωτήσει αν θα υπολογίζεται για το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της «Χρβάτσκα» φαίνεται ότι υπολογίζει τον Χεζόνια κι όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Ιταλίας το 2016 και στη συνέχεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Υπενθυμίζεται ότι η Κροατία είναι διοργανώτρια ενός τουρνουά πρόκρισης για την Ολυμπιάδα του Τόκιο και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Τυνησία, Βραζιλία, Γερμανία, Ρωσία και Μεξικό, θέλοντας να πάρει το εισιτήριο για το Ολυμπιακό Τουρνουά.

https://www.youtube.com/watch?v=jkH5WM_bTfw



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ