18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει στην Βαρκελώνη ο Γκασόλ! (vid)

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας μεγάλης επιστροφής βρίσκεται η ομάδα της Μπαρτσελόνα, η οποία έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πάου Γκασόλ για την επιστροφή του στην Ευρώπη!

Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα, ο 40χρονος Ισπανός ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Βαρκελώνης, καθώς ψάχνει ίσως και τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του πριν το οριστικό φινάλε, τους Ολυμπιακούς Αγώνες δηλαδή της Ιαπωνίας. Ο Γκασόλ, ο οποίος άφησε ακριβώς πριν 20 χρόνια την Ευρώπη και την Μπαρτσελόνα για λογαριασμό του ΝΒΑ, βρίσκεται εκτός παρκέ για πάνω από ένα χρόνο, ύστερα από τον τραυματισμό στο πόδι που δεν τον άφησε να πραγματοποιήσει ούτε μία εμφάνιση με την ομάδα του Πόρτλαντ και θέλησή του ήταν η επανοδός του στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Αν και όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος παλαιότερα στόχος του ήταν να βρει ένα ακόμα συμβόλαιο στο NBA, η ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του ως επαγγελματίας και αποτέλεσε και το εισιτήριό του για την κορυφαία λίγκα μπάσκετ του πλανήτη, έμελλε να είναι τελικά ο επόμενος σταθμός του και πιθανώς και αυτός ο οποίος θα κλείσει την τεράστια καριέρα του ακριβώς στο μέρος από το οποίο εκκίνησε. Ο 40χρονος Ισπανός γράφει έτσι τέλος σε ένα κεφάλαιο 19 ετών στο NBA, με μέσους όρους 17 πόντων, 9.2 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ, 6 επιλογές σε All Star Game και φυσικά με 2 πρωταθλήματα ως παίκτης των Lakers.

Στην Καταλανική ομάδα ο Πάου θα βρει ως προπονητή των άλλοτε συμπαίκτη του στους Μπλαουγκράνα τη σεζόν 2000-01, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά και ένα σύνολο που έχει ήδη κατακτήσει το Copa Del Rey και βρίσκεται στο κυνήγι του τίτλου τόσο στο Ισπανικό πρωτάθλημα, όσο φυσικά και στην Ευρωλίγκα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=bBp5wIfzfg4

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ