23.5 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Επιστρέφει ο Τσαλμπούρης

Μετά από αρκετές ημέρες ο Λούκα Μπάνκι πήγε στην προπόνηση της ΑΕΚ και είχε ένα λόγο για να χαμογελά, καθώς είδε τον Γιώργο Τσαλμπούρη να μετέχει χωρίς πρόβλημα στο κανονικό πρόγραμμα. Ο νεαρός φόργουορντ, που είχε πάθει διάστρεμμα στον προ δεκαημέρου αγώνα με το Λαύριο, επιστρέφει και τίθεται στη διάρκεια του προπονητή του για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Είναι όμως ο μόνος που επιστρέφει. Διότι ο Τζόρνταν Θίοντορ θα παραμείνει στα πιτς, καθώς προετεραιότητα του ιατρικού και του προπονητικού επιτελείου είναι να αποθεραπευθεί πλήρως δίχως να υπάρχει οποιοσδήποτε κίνδυνος υποτροπής, προκειμένου να παρουσιαστεί γερός και δυνατός στα πλέι οφ.

Ο Βασίλης Καββαδάς δεν προπονήθηκε και μάλλον δεν πρόκειται να τον δούμε άλλο φέτος, ενώ ο Γιόνας Ματσιούλις είναι νοκ άουτ και πλέον δεν έχει καν θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ, καθώς του την πήρε ο Γκέιμπ Γιορκ. Ο Αμερικανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα εξαρτηθεί από τον Λούκα Μπάνκι αν θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ στον αγώνα του Σαββάτου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ