24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει ο Νόκο στον Ερυθρό Αστέρα!

Ο Λάντρι Νόκο αναμένεται να επιστρέψει στη δράση και τον Ερυθρό Αστέρα μετά το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα φαίνεται πως ο Καμερουνέζος σέντερ πήρε το πράσινο... φως από τους γιατρούς.

Ο πρώην παίκτης της Άλμπα Βερολίνου την περασμένη σεζόν ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την παρουσία τους στα παρκέ της Εuroleague, τραβώντας τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων πάνω του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στον Ερυθρό Αστέρα το περασμένο καλοκαίρι.

Όμως ένα πρόβλημα υγείας δεν του επέτρεψε να παραμείνει παραπάνω από ένα μήνα στο Βελιγράδι και αποδεσμεύτηκε ώστε να αφοσιωθεί στο πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στις ΗΠΑ. Πλέον λίγους μήνες αργότερα και ύστερα από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Καμερουνέζος σέντερ πήρε την έγκριση από τους γιατρούς ώστε να μπει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς και αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς την ερχόμενη Κυριακή (20/12).

Οπότε εφόσον περάσει όλα τα τεστ περί κορονοϊού ο Καμερουνέζος σέντερ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα και θα ενσωματωθεί σταδιακά στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ