19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Επιστρέφει ο κόσμος στο Σούπερ Καπ Ιταλίας!

Την Πέμπτη αρχίζει στην Ιταλία το Σούπερ Καπ, που φέτος θα έχει τη μορφή ενός μίνι πρωταθλήματος, το οποίο θα λήξει στις 20 Σεπτεμβρίου. Παίρνουν μέρος 16 ομάδες της Serie A χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους, ωστόσο το ενδιαφέρον είναι άλλο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια θα υπάρχουν φίλαθλοι στις εξέδρες!

Στην ιταλική επικράτεια ισχύει αυτή τη στιγμή ο περιορισμός που έχει θέσει η κυβέρνηση για την παρουσία μέχρι 200 ατόμων σε αγώνες που γίνονται σε κλειστούς χώρους. Όμως η επαρχία της Εμίλια Ρομάνα αποφάσισε να εξαιρέσει τις τρεις ομάδες της (Βίρτους Μπολόνια, Φορτιτούντο Μπολόνια και Ρετζίνα) από αυτό τον περιορισμό και να τους επιτρέψει να γεμίζουν τα γήπεδά τους σε ποσοστό 25% της χωρητικότητάς τους. Οι τρεις αυτές ομάδες παρουσίασαν σχέδια εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα με πλήρη σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική για όλους, ενώ κάθε φίλαθλος που θα μπαίνει στο γήπεδο θα δίνει κάποια προσωπικά στοιχεία του προκειμένου να είναι δυνατή η ιχνηλάτηση ενδεχόμενων κρουσμάτων.

Το Σούπερ Καπ θα αρχίσει την Πέμπτη με την αναμέτρηση Μιλάνο-Καντού, που θα διεξαθχεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως και οι αγώνες όλων των άλλων ομάδων εκτός αυτών της Εμίλια Ρομάνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ