22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιστρέφει ο ΚΟ Χολαργού στη Β’ ΕΣΚΑ

Στον Χολαργό νιώθουν να ξανά γεννιούνται, και πως πλέον η περιπέτεια που πέρασαν τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια θα μείνει πίσω ανεπιστρεπτί.

Ο ΚΟ Χολαργού, με την δική του ταυτότητα και όνομα, έδωσε το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι στις 15 Μαϊού του 2016, όταν είχε κερδίσει στο Μαρούσι τη Νίκη στο κλείσιμο του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Το τότε καλοκαίρι προκάλεσε πολλές αλλαγές στο σύλλογο, με την απορρόφηση της ΑΕ Λιβαδειάς να δημιουργεί την ΑΕ Χολαργού, η οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2, και στη συνέχεια στην Basket League, για να εδρεύει την σεζόν που μας πέρασε στην Ρόδο, με τον Κολοσσό να αγωνίζεται με το ΑΦΜ της.

Αυτά ωστόσο είναι ιστορία για τους ανθρώπους της, οποίοι με αρκετούς της παλιάς φουρνιάς ξανά δίνουν φως στο «Αντώνης Τρίτσης» κατεβάζοντας τη νέα χρονιά στην ομάδα στην Β' ΕΣΚΑ. Αυτό συνέβη, διότι βρίσκονται κοντά στο να απορροφήσουν με τη σειρά τους τον σύλλογο του ΕΦΟΑ Σπύρος Λούης, ο οποίος αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη κατηγορία, και με 0-20, δεν είχε τύχη να παραμείνει, με την πανδημία να αλλάζει τα δεδομένα.

Έτσι, η ομάδα με έδρα τον Άγιο Θωμά του Αμαρουσίου δεν υπάρχει πλέον, αναφορικά με το αντρικό της τμήμα, με τον ΚΟ Χολαργού, να ετοιμάζεται, από τα χαμηλά, να επιστρέψει σταδιακά εκεί που με τόσο κόπο είχε καταφέρει να φτάσει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ