23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει με… κόσμο η ΕΑΠ

Πανέτοιμοι για την επιστροφή τους στις εθνικές κατηγορίες είναι στην ΕΑΠ, που αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους και τον… έκτο παίκτη τους.

Οι παίκτες του Σπύρου Δεράου θα υποδεχθούν την Κυριακή (15/10, 17.00) την Αγία Παρασκευή, στην πρεμιέρα του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής, και στο κλειστό του Αγίου Διονυσίου περιμένουν κόσμο, ώστε όλοι μαζί να κατακτήσουν το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν. Οι διοικούντες τους Πατρινούς εξέδωσαν και ανακοίνωση-κάλεσμα στους φιλάθλους τους, να δώσουν δυναμικά το παρών.

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της Ε.Α.Π. με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ, προσκαλεί τους πιστούς Φίλους της να δώσουν το παρών και να βρεθούν στις κερκίδες του ανακαινισμένου γηπέδου μας, στον αγώνα Μπάσκετ Ανδρών μεταξύ των ομάδων «Ε.Α.Π.-Κ.Α.Π.», που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ε.Α.Π. την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και ώρα 17:00. Στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος γινόμαστε ο 6ος παίκτης και στηρίζουμε την ομάδα μας στην Επιστροφή της στις Εθνικές Κατηγορίες. Εκ του Δ.Σ.».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ