15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει για τίτλους ο Στούνταμαϊρ (vid)

Ο Αμάρε Στούνταμαϊρ θα ενισχύσει την καινούρια σεζόν τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και ονειρεύεται νέους τίτλους μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ισραήλ το 2017.

Στα 35 του, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ αποφάσισε να επιστρέψει στη δράση για να παίξει στους Ισραηλινούς, στο εγχώριο πρωτάθλημα και το Basketball Champions League. Ο ίδιος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας, στην οποία είναι και μέτοχος: «Ανυπομονώ να ενταχθώ στη Χάποελ Ιερουσαλήμ και να φέρω ξανά τίτλους στο σπίτι. Τρέφω μεγάλη αγάπη για όλους τους ανθρώπους στο Ισραήλ. Λατρεύω τη Χάποελ, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, είναι ευλογία για εμένα να παίξω ξανά εδώ. Είναι τρομερό το συναίσθημα να εκπροσωπείς την πόλη της Ιερουσαλήμ, η οποία έχει εμπνεύσει τόσους σε ολόκληρο τον κόσμο».

Ο προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ Όντεντ Κάτας, από την πλευρά του, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που ο Αμάρε είναι ξανά μαζί μας. Δεν είναι μυστικό πως και οι δύο πλευρές ήθελαν τη συνεργασία. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τις δυνατότητες του Αμάρε, την ικανότητά του να συνεισφέρει στο παιχνίδι της ομάδας και την ηγετική φυσιογνωμία του εντός κι εκτός παρκέ. Με τον ερχομό του είμαι σίγουρος πως μόνο κερδισμένοι θα βγούμε».

https://www.youtube.com/watch?v=KanaKIp8Pyk

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ