22.2 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Επιστολή του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα για το ντέρμπι

Το ντέρμπι αιωνίων πλησιάζει και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνέχισε στο εξωαγωνιστικό κομμάτι με μία ακόμη επιστολή, αυτή τη φορά προς την Ευρωλίγκα, προκειμένου να μην υπάρξουν επεισόδια και να έχει η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ "χαρακτήρα γιορτής του μπάσκετ", όπως τονίζουν.

Με την επιστολή στην Ευρωλίγκα ενημέρωσε τη διοργανώτρια αρχή για όλες τις ενέργεις που έχει κάνει προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως τονίζουν οι "πράσινοι" "μέσω αυτής γνωστοποίησε επίσημα -μεταξύ άλλων- πως θα τοποθετήσει δίχτυ περιμετρικά των εξεδρών, προστατευτικά πίσω από τους πάγκους, μεγάλη δύναμη σεκιούριτι, φυσούνες στις εισόδους αθλητών και διαιτητών κ.α. ενώ την ενημέρωσε αναλυτικά για τις επαφές που έχει με τους αρμόδιους φορείς ώστε όλα να πάνε καλά

Τις προηγούμενες μέρες είχαν αποσταλεί σχετικές επιστολές τόσο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, ενώ "στη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι υπήρξε απόλυτη ταύτιση με τους ανθρώπους της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και του Ολυμπιακού".

Οι συναντήσεις του Παναθηναϊκού "συνεχίζουν τις συναντήσεις του με την Αστυνομία και τους φορείς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά την Παρασκευή (ανήμερα της επετείου από τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και μεγάλη αστυνομική δύναμη θα απασχοληθεί γι’ αυτόν τον λόγο σε κεντρικά σημεία). Μάλιστα έκαναν ειδική μνεία στη συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα στην επιστολή τους στη Euroleague".

Συνάντηση υπήρξε τις προηγούμενες μέρες και με τους οργανωμένους, ζητώντας ψυχραιμία απέναντι σε πιθανές προκλήσεις και "να στηρίξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους". Είναι η ίδια κατεύθυνση προς την οποία κινούνται και τα βίντεο που αναρτά καθημερινά στα social media η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με βίντεο των αθλητών της ομάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ