24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Επισκέφθηκε Μονάδα Φροντίδα Ηλικιωμένων ο Προμηθέας (pics)

Ο Προμηθέας Πάτρας άφησε για λίγο το γήπεδο και το μπάσκετ στην άκρη και μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα έκανε μια διαφορετική επίσκεψη. Αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούμενη από τους Ολεξάντρ Λίποβι, Τερέλ Παρκς, Χρήστος Σαλούστρος και Μιχάλη Τσαϊρέλη με την συνοδεία του εκπροσώπου της διοίκησης Παντελή Αθανασίου, επισκέφτηκε την πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "ΑΙΝΕΙΑΣ", πουφιλοξενείται στο κτίριο του πρώην γηροκομείου του Αγίου Νικολάου Βάρδας της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας, σ’ ένα καταπράσινο δεντρόφυτο χώρο έξι στρεμμάτων, λίγο έξω από την Βάρδα.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της αχαϊκής ΚΑΕ "τους παίκτες υποδέχθηκε ο καθηγητής φυσικής αγωγής, Σεραφείμ Βουκελάτος, από τα ιδρυτικά στελέχη του «Αινεία». Οι αθλητές ξεναγήθηκαν στην μονάδα, όπου εκτός από τα 28 δωμάτια, που έχουν τη δυνατότητα φιλοξενίας 62 ατόμων, και τα σαλόνια και τις τραπεζαρίες λειτουργούν, επίσης, ιατρείο, φυσικοθεραπευτήριο, χώρος εκδηλώσεων, μαγειρεία, καθαριστήριο και λοιποί βοηθητικοί χώροι.

Κυρίως, όμως, η αντιπροσωπεία του Προμηθέα είχε την ευκαιρία να συζητήσει και ν’ ανταλλάξεις σκέψεις και ευχές με τους ηλικιωμένους που διαμένουν στον «Αινεία» σ’ ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ