23.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Επιμένει… ιταλικά ο Σκόλα

Στην Ιταλία βλέπει το μέλλον του ο Λουίς Σκόλα, αν και δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του. Από τη μία δηλώνει πως θέλει να παραμείνει στο Μιλάνο, αλλά όχι στην Αρμάνι, από την άλλη κρατάει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά στη Βαρέζε και την προοπτική να τον αποκτήσει.

Στα 40 του, ο Αργεντινός φόργουορντ βλέπει το τέλος της καριέρας του να πλησιάζει. Με δηλώσεις του στο sportando.basketball ισχυρίστηκε πως δεν τον ενδιαφέρει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, αλλά θα εξακολουθήσει να μένει στην ιταλική πόλη τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2020. Νέα δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα και την ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera» επιχείρησαν να τον στείλουν στη Βαρέζε, εκείνος όμως προτίμησε να μην πάρει ξεκάθαρα θέση.

Επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Ιταλία και να συνεχίσει να παίζει στο ιταλικό πρωτάθλημα κι αυτό ξεκαθάρισε μόνο. «Έχω μόνο δύο ταχύτητες. Το 100% και το 0%. Εάν αντιληφθώ πως δεν μπορώ να δώσω το 100% σε κάποια ομάδα, τότε θα σταματήσω αμέσως. Θα αποφασίσω τι θα κάνω τις επόμενες ημέρες. Προς το παρόν, στο μυαλό μου είναι να μείνω με την οικογένειά μου στο Μιλάνο τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα κι ύστερα θα αποφασίσουμε», παραδέχθηκε, για να απαντήσει για το σενάριο που τον στέλνει στη Βαρέζε, η οποία εδρεύει μόλις 55 χιλιόμετρα μακριά από το Μιλάνο: «Η Ιταλία κι η LBA θα ήταν ενδεχομένως η καλύτερη επιλογή. Για τη Βαρέζε; Δεν ξέρω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ