18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Επιμένει εκτός μπάσκετ ο Μπλατ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε πρόσφατα πως ήρθε η ώρα να ανοίξει νέα σελίδα στη ζωή του και για όσους δεν κατάλαβαν διευκρίνισε, σε νέα συνέντευξή του, πως σκέφτεται να αποσυρθεί από την προπονητική.

Ο 60χρονος τεχνικός, μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στους πάγκους. Το μέλλον του είναι πλέον πιθανό να είναι εκτός μπάσκετ, όπως είπε ξανά σε τηλεοπτική συνέντευξή του. Με δηλώσεις του στην αμερικανική εφημερίδα «Boston Globe» είχε εξηγήσει πως έχει όνειρο να γίνει πρεσβευτής του Ισραήλ. Σε νέα συνέντευξή του, η οποία θα προβληθεί από το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 12, τόνισε πως στις σκέψεις του είναι να αποσυρθεί από την προπονητική.

«Διαγνώστηκα με πρωτοπαθή προϊούσα πολλαπλή σκλήρυνση, ένα αυτοάνοσο νόσημα που αλλάζει με πολλούς τρόπους την ποιότητά σου και την ικανότητά σου να κάνεις ακόμα και τις βασικές λειτουργίες με τρόπους που πάντα σου φαίνονταν φυσιολογικοί», στάθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής, για να προσθέσει: «Σκέφτομαι να αποσυρθώ από την προπονητική». Το απόσπασμα των δηλώσεών του φιλοξενείται στην ιστοσελίδα one.co.il, ενώ η εκπομπή με ολόκληρη τη συνέντευξή του θα προβληθεί το απόγευμα της Παρασκευής (01/11, 18.00).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ