24.9 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Επιμένει για Ουίλμπεκιν η Ρεάλ

Οι μέρες περνούν και στη Ρεάλ δε λένε να ησυχάσουν. Εκτιμούν ότι ο Φακούντο Καμπάτσο θα επιχειρήσει να κάνει το βήμα στο ΝΒΑ, παρόλο που μέχρι τώρα δεν έχει προτάσεις στα χέρια του. Είναι όμως και νωρίς, καθώς λόγω κορωνοϊού και επανεκκίνησης της φετινής σεζόν, οι μεταγραφές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα γίνουν από τον Οκτώβρη και μετά. Σε κάθε περίπτωση, ο Πάμπλο Λάσο και οι συνεργάτες του θέλουν να βρουν έναν αντικαταστάτη για τον Καμπάτσο ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεων αν αυτός φύγει.

Ωστόσο οι εναλλακτικές επιλογές έχουν στερέψει. Με τους Σλούκα και Καλάθη δεν ασχολήθηκαν όταν έπρεπε και τώρα αυτοί έχουν υπογράψει συμβόλαια με Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα. Και μένει μόνον ο Σκότι Ουίλμπεκιν, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Μακάμπι.

Η Ρεάλ ήθελε τον Αμερικανό με το τουρκικό διαβατήριο και τον χειμώνα, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε τότε. Στο μεταξύ αυτός ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μακάμπι κι αυτό εκ πρώτης όψεως δυσκόλεψε τα πράγματα. Όμως στη Ρεάλ πιστεύουν ότι μπορεί τελικά να αποβεί προς όφελός του. Διότι οι νέες αποδοχές του είναι πολύ αυξημένες, ενδεχομένως να είναι πολύ μεγάλες για το μπάτζετ της "ομάδας του λαού" τη νέα σεζόν, οπότε περιμένουν στη γωνία για να το εκμεταλλευτούν. Ωστόσο είναι βέβαιο πως η υπόθεση δεν εξαρτάται από αυτούς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ