23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιλογές για όλα τα γούστα

Πολύ «πλούσιο» είναι το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος, καθώς διεξάγονται παιχνίδια για τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Αρχικά στη Stoiximan.gr Basket League, το Λαύριο θα παίξει με το Ρέθυμνο. Θα ποντάρουμε στον άσο ο οποίος είναι το πιθανότερο σημείο. Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα παίξει με τον Κολοσσό. Η Ένωση μπορεί να καλύψει το χάντικαπ των 12,5 πόντων και θα την εμπιστευτούμε. Με τη δύναμη της έδρας θα πάμε επίσης στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, καθώς οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή, ενώ και ο ΓΛ Φάρος μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Κύμης.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στην Α2, ο Χολαργός μπορεί να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του Αμύντα στον Υμηττό. Η Καρδίτσα θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον Αρκαδικό, ενώ και ο Εθνικός είναι το φαβορί απέναντι στη Δόξα Λευκάδας. Μεγάλο παιχνίδι στη Μακεδονία, με την Καστοριά να υποδέχεται τον Ηρακλή. Θα εμπιστευτούμε τον «Γηραιό».

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο μοναδικό ματς που διεξάγεται για το ισπανικό πρωτάθλημα, θα ποντάρουμε το διπλό της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Μούρθια. Στην Μπουντεσλίγκα, η Άλμπα Βερολίνου αναμένεται να νικήσει την Μπαϊρόιτ με διαφορά δέκα ή περισσότερων πόντων, ενώ ξεχωρίσαμε και το διπλό της Μπάγερν Μονάχου στο γήπεδο της Λούντβιχσμπουργκ.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Στην Τουρκία, η Μπεσίκτας έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στην Ουσάκ Σπορτίφ, ενώ και η Νταρουσάφακα θα περάσει από την έδρα της Καρσίγιακα. Για τη γαλλική λίγκα η Παρί αναμένεται να νικήσει στο γήπεδό της την Ορτέζ. Τέλος, η Βιλερμπάν μπορεί να επικρατήσει με 13 ή περισσότερους πόντους της Μπουλαζάκ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τετράδα

Λαύριο - Ρέθυμνο    1      1,26

ΑΕΚ (-12,5) - Κολοσσός   1   1,88

Πανιώνιος - Κόροιβος Αμαλιάδας    1    1,33

ΓΛ Φάρος - Κύμη    1      1,95

Τετράδα

Αμύντας - Χολαργός   2     1,53

Καρδίτσα - Αρκαδικός    1    1,29

Εθνικός - Δόξα Λευκάδας   1    1,30

Καστοριά - Ηρακλής    2    1,60

Μονό 

Μούρθια - Μπαρτσελόνα   2    1,53

Δυάδα

Άλμπα Βερολίνου (-9,5) - Μπαϊρόιτ   1    1,95

Λούντβιχσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου   2   1,57

Δυάδα

Ουσάκ - Μπεσίκτας   2   1,38

Καρσίγιακα - Νταρουσάφακα   2   1,53

Δυάδα

Παρί - Ορτέζ    1    1,53

Βιλερμπάν (-12,5) - Μπουλαζάκ  1   1,90



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ