34.8 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Επιλογές για όλα τα γούστα

Για μία ακόμα ημέρα το κουπόνι είναι πολύ «πλούσιο» καθώς διεξάγονται αγώνες και για τις τρεις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με τον Stoiximan.gr.

Για την Ευρωλίγκα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα παίξει με την Αναντολού Εφές. Οι γηπεδούχοι προβληματίζουν έντονα με την απόδοσή τους κι έχουν υποστεί δύο σερί ήττες στη VTB League. Ο αγώνας αυτός αποτελεί ευκαιρία για να ξεσπάσουν και θα ποντάρουμε στη νίκη τους με διαφορά 14 ή περισσότερων πόντων. Στο Μιλάνο, η Αρμάνι θα παίξει με τη Μάλαγα. Οι Λομβαρδοί έχουν τον πρώτο λόγο και θα ποντάρουμε στη νίκη τους καλύπτοντας το μικρό χάντικαπ του 1,5 πόντου. Στον ισπανικό «εμφύλιο» η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπασκόνια. Η «Βασίλισσα» θα έχει δύσκολο έργο και θα επιλέξουμε το «διπλό» με πλεονέκτημα 8,5 πόντων.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Για το Champions League, η ΑΕΚ θα δοκιμαστεί στην Πολωνία από τη Ρόζα Ράντομ. Αν η Ένωση θέλει ένα καλό πλασάρισμα θα πρέπει να νικήσει. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Για το ίδιο γκρουπ η Εστουδιάντες θα παίξει στη Λιουμπλιάνα με την Ολίμπια. Μεγάλη ποιοτική διαφορά κι εδώ θα στηρίξουμε το «διπλό». Αντίθετα, στον τρίτο αγώνα για το ίδιο γκρουπ, η Στρασμπούρ μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Βενέτσια επί γαλλικού εδάφους. Για τον όμιλο του Άρη, η Οστάνδη θα υποδεχτεί τη Ναντέρ. Οι φιλοξενούμενοι είναι πιο ισχυροί και θα τους εμπιστευτούμε.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Σε αναμέτρηση για το Eurocup, η Νταρουσάφακα θα κοντραριστεί με την Άλμπα Βερολίνου. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο και θα τον στηρίξουμε. Στο ίδιο σημείο θα ποντάρουμε και στο ματς της Μπάγερν Μονάχου με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Τέλος, τη δύναμη της έδρας θα εμπιστευτούμε και στο παιχνίδι της Βιλερμπάν με τη Λιμόζ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (-13,5)  - Αναντολού Εφές    1     1,97

Μιλάνο (-1,5) - Μάλαγα    1     1,97

Ρεάλ - Μπασκόνια (+8,5)    2    1,91

Τετράδα

Ρόζα Ράντομ - ΑΕΚ    2   1,40

Ολίμπια - Εστουδιάντες    2   1,40

Στρασβούργο - Βενέτσια    1    1,30

Οστάνδη - Ναντέρ   2    1,62

Τριάδα

Νταρουσάφακα - Άλμπα Βερολίνου   1    1,22

Μπάγερν - Ζενίτ    1    1,26

Βιλερμπάν - Λιμόζ    1   1,40

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ