21.7 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Επιλογές για ταμείο

Για μία ακόμα ημέρα το στοιχηματικό κουπόνι είναι πολύ πλούσιο και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Για τη Stoiximan.gr Basket League, ο Προμηθέας θα παίξει με το Ρέθυμνο. Οι γηπεδούχοι θέλουν πολύ τη νίκη και θα τους εμπιστευτούμε. Στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ θα ποντάρουμε επίσης στον άσο και μάλιστα με διαφορά 13 ή περισσότερων πόντων, καθώς η Ένωση θα ρίξει το βάρος στο παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης με τη Στρασμπούρ.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στην Ισπανία, η Μπιλμπάο μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Τενερίφης, ενώ θα επιλέξουμε το «διπλό» στον αγώνα της Μπανταλόνα με την Γκραν Κανάρια. Η Βαλένθια αν είναι σοβαρή θα καλύψει το χάντικαπ των 10,5 πόντων στο παιχνίδι με τη Μούρθια, ενώ στον αγώνα της Μάλαγα με τη Ρεάλ θα στηρίξουμε το «διπλό».

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο μοναδικό παιχνίδι του ιταλικού πρωταθλήματος θα εμπιστευτούμε την πρωταθλήτρια Βενέτσια απέναντι στην Αβελίνο. Αντίθετα στη Γαλλία θα κυνηγήσουμε την έκπληξη επιλέγοντας τη νίκη της Παρί μέσα στην έδρα της Λε Μαν.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Στην Τουρκία, η Νταρουσάφακα αν είναι σοβαρή δεν θα δυσκολευτεί από την Εσκίσεχιρ, ενώ και η Εφές μπορεί να πάρει το «διπλό» στο γήπεδο της Ουσάκ Σπορτίφ. Για το γερμανικό πρωτάθλημα, η Ουλμ θα κάμψει εύκολα ή δύσκολα την αντίσταση της Βόννης, ενώ στο ντέρμπι της Μπάμπεργκ με τη Λούντβιχσμπουργκ θα εμπιστευτούμε τους πρωταθλητές με διαφορά πέντε ή περισσότερων πόντων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα

Προμηθέας – Ρέθυμνο    1    1,25

Ολυμπιακός (-12,5) – ΑΕΚ      1     1,90

Τετράδα

Μπιλμπάο – Τενερίφη    1     1,83

Μπανταλόνα – Γκραν Κανάρια    2     1,47

Βαλένθια (-10,5) – Μούρθια    1      1,91

Μάλαγα – Ρεάλ Μαδρίτης     2   1,57

Μονό

Βενέτσια – Αβελίνο    1      1,47

Μονό

Λε Μαν – Παρί    2    3,85

Δυάδα

Εσκίσεχιρ – Νταρουσάφακα   2     1,40

Ουσάκ – Εφές    2    1,26

Δυάδα

Ουλμ – Βόννη   1     1,55

Μπάμπεργκ (-4,5) Λούντβιχσμπουργκ    1    1,87



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ