14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επιλέγει Ευρωλίγκα η Μπαρτσελόνα

ACB και Ευρωλίγκα έχουν ανακοινώσει το πλάνο τους για την ολοκλήρωση της σεζόν, αν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες. Ο κορονοϊός έχει δώσει "stop" στην αθλητική κίνηση παγκοσμίως, αλλά οι δύο διοργανώσεις έχουν ανακοινώσει ήδη τρόπο διεξαγωγής και ημερομηνίες για το υπόλοιπο των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους. Και οι δύο στοχεύουν στον Ιούλιο, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ισπανικές ομάδες. Η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Καταλανό δημοσιογράφο Μαρκ Μουντέτ και το RAC1, θα επιλέξει την Ευρωλίγκα σε βάρος του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι αγώνες της Ευρωλίγκας θα διεξαχθούν 4-26 Ιουλίου με τις ομάδες που θα φτάσουν ως τον τελικό να καλούνται να δώσουν εννέα αγώνες σε 23 ημέρες. H ισπανική λίγκα στα δικά της σχέδια έχει αγώνες με τη συμμετοχή δώδεκα ομάδων χωρισμένες σε δύο ομίλους και επιθυμία της είναι οι αγώνες να έχουν ολοκληρωθεί ως τις 10 Ιουλίου. Κάτι που σημαίνει πως για μια εβδομάδα θεωρητικά πάντα, θα υπάρχουν αγώνες και στις δύο διοργανώσεις.

Υπενθυμίζουμε πως τόσο η Ευρωλίγκα, όσο και η ACB σκοπεύουν να συγκεντρώσουν τις ομάδες σε μια πόλη με τους αγώνες να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών σε ένα γήπεδο.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ