13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επικοινωνία Μάτζικ με Λέοναρντ!

Οι πρώτες ώρες της μεταγραφικής περιόδου των free agents στο ΝΒΑ υπήρξαν εντυπωσιακές, καθώς υπήρξαν μαζικές μετακινήσεις παικτών, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια. Μόλις αρχίσαμε, άλλωστε, και κάποιες ομάδες δεν έχουν κάνει ακόμα τις κινήσεις τους.

Μια από αυτές είναι οι Λέικερς, οι οποίοι αναζητούν πλέον τρόπους για να συμπληρώσουν ιδανικά το δίδυμο ΛεΜπρόν Τζέιμς-Άντονι Ντέιβις προκειμένου να επιστρέψουν πανηγυρικά στην κορυφή. Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα ότι η περίπτωση του Καουάι Λέοναρντ κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και φυσικά καταλαβαίνετε ότι αν πάει κι αυτός δίπλα στους ΛεΜπρόν και Ντέιβις, οι Λέικερς απλώς δεν θα παίζονται.

Ο Μάτζικ Τζόνσον, παρότι δεν ανήκει πλέον στο επιτελείο της ομάδας, αφού παραιτήθηκε από αυτήν πριν από μερικούς μήνες, εξακολουθεί να ενεργεί προς όφελός της ως οπαδός και φίλος της ιδιοκτήτριας Τζίνι Μπους. Έτσι, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως την Κυριακή είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λέοναρντ και τον θείο του Ντένις Ρόμπερτσον προκειμένου να τους πείσει ότι οι Λέικερς είναι η καλύτερη επιλογή για τον Καουάι.

Ο τελευταίος δεν έχει συναντηθεί ακόμα με κάποιον παράγοντα των Λέικερς ούτε έχει καταλήξει ακόμα σε κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του. Θέλει να παίξει κάποια στιγμή στο Λος Άντζελες, αφού κατάγεται από τη Νότια Καλιφόρνια, ωστόσο είναι και οι Κλίπερς γερά στο κόλπο, ενώ πάντα υπάρχει ως σοβαρή επιλογή η παραμονή του στους Τορόντο Ράπτορς, με τους οποίους πήρε φέτος το πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση, οι Λέικερς κρέμονται από τα χείλη του Λέοναρντ, καθώς το αν θα τον πάρουν ή όχι, θα κρίνει τις περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις τους. Λέγεται πάντως ότι έτσι κι αλλιώς είναι πιθανό να πάρουν τον Αντρέ Ιγκουοντάλα, το συμβόλαιο του οποίου παραχωρήθηκε από τους Ουόριορς στους Μέμφις Γκρίζλις, αλλά αυτοί δεν σκοπεύουν να τον κρατήσουν και θα το εξαγοράσουν. Επίσης, οι Λέικερς κοιτάζουν σοβαρά τις περιπτώσεις των Ντάνι Γκριν και Σεθ Κάρι, ενώ έκαναν πρόταση παραμονής με το μίνιμουμ για τον Ράτζον Ρόντο και του έδωσαν 24 ώρες για να απαντήσει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ