20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Επικεφαλής ομίλου η Εθνική! (pic)

Η Εθνική μας ομάδα τα κατάφερε περίφημα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την ίδια να παραμένει στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης της FIBA, ούσα στην όγδοη θέση και κερδίζοντας θέση στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, καθώς η Σλοβενία θα απουσιάσει εξαιτίας του αποκλεισμού της.

Όλα πήγαν... σχεδόν τέλεια για την Εθνική μας ομάδα, η οποία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας σημείωσε ρεκόρ 11-1 σε δύο φάσεις, με αποτέλεσμα να περάσει πανηγυρικά και ως πρώτη σε αμφότερους τους ομίλους, βάζοντας «θαυμαστικό» στη Βαμβέργη, με αντίπαλο τη Γερμανία. Η Επίσημη Αγαπημένη «τσεκάρει» πια το εισιτήριο και θα περάσει... το δρόμο του μεταξιού, έχοντας το ηθικό της ακμαιότατο και ελπίζοντας στη διάκριση.

Μέσα σε όλες τις διακρίσεις, που γνωρίζει τα τελευταία τρία χρόνια μαζί με την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ 2017, μάλιστα, βλέπει τον εαυτό της όχι μόνο να βρίσκεται στην παγκόσμια ελίτ, αλλά και να... αποτελεί η ίδια την παγκόσμια ελίτ. Η Ελλάδα συνεχίζει να τοποθετείται στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης της FIBA, μην κουνώντας... ρούπι από την όγδοη θέση και κερδίζοντας θέση ως επικεφαλής σε όμιλο στο προσεχές Μουντομπάσκετ.

Η απουσία της Σλοβενίας από το μεγάλο γεγονός, παρότι αποτελεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης, σε συνδυασμό με τη διατήρηση της όγδοης θέσης από την Εθνική μας, την φέρνει αυτομάτως σε αυτό το ρόλο, μαζί με τη διοργανώτρια Κίνα, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Σερβία, την Αργεντινή και τη Λιθουανία. Η κλήρωση της 16ης Μαρτίου, λοιπόν, την φέρει ως αφεντικό και ευελπιστεί να αποδείξει τον ίδιο στο παρκέ, από τις 31 Αυγούστου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ